Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Arbete på gång

Pacemaker-info kommer att genomgå en del uppdateringar och förändringar

Efter ett möte i Lund 31 oktober beslöts att frågefunktionen kommer att öppna igen när vi genomfört ett behövligt förändrings- och förbättringsprojekt. En före detta kollega till Thomas, Torbjörn Persson, från Lund kommer att engagera sig i pacemaker-info och svara på frågor tillsammans med Maria Hesselstrand. Thomas Fåhraeus fortsätter glädjande nog att finna glädje i att arbeta med webbsidan och kommer att svara på frågor och skriva artiklar.

Fram tills dess den nya sidan lanseras rekommenderar vi att ni använder sökfunktionen och läser befintliga artiklar. Antalet frågor som besvarats är imponerande stort och en riktig guldgruva. Vänd dig alltid till sjukvården eller sjukvårdsupplysningen om ditt ärende är akut.

Forumet är fortfarande öppet tills vidare, men kommer att stängas när förändringsarbetet påbörjas. Detta för att ingen information ska gå förlorad.

Mvh Magnus Tamelander