Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

Sidan uppdaterad med ny teknik och nytt utseende

Webbplatsen har genomgått en nödvändig uppdatering av den bakomliggande tekniken, CMS-systemet Drupal. Under en övergångsperiod kommer vi att finslipa funktionaliteten och det kan förekomma mindre problem. Vi ber om överseende med det.

Nytt är en mycket kraftfull sökfunktion där det går att söka i befintligt material – som är omfattande. Framför allt besökarnas frågor och svaren från Thomas och Maria är en riktig guldgruva av information och råd. Sökfunktionen finner du i den vanliga söksidan.

Vi har gjort sidan vit och ren för ännu mer framhäva texterna. Texten är i normalstorlek eftersom alla moderna webbläsare har funktionalitet för att förstora sidan för de som ser lite sämre.

Thomas jobbar med en ny artikel som kommer i dagarna. Hittar ni konstigheter på sidan eller har några önskemål så hör av er så ska vi se vad vi kan göra.

Men vänliga hälsningar
Magnus Tamelander