Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till sjukvården och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker.

PM som slutat fungera?

2 svar [Senaste inlägg]
Emil
Emils bild
Offline
Joined: 2010-09-23

HEj..

Fick min första PM -02 och bytte till min andra sommaren -09, då jag kom in på min årliga kontroll så hittade hon inte PM med sin dator. Sjuksköterskan blev lite orolig och fick hämta en läkare, men ingen PM fanns att hitta, den hade alltså antingen gått sönder eller laddat ur helt. Hur ofta hinner en PM ladda ur så fort? Kontrollen innan så hade jag 9-12 mån kvar i batteritid och jag kom in efter 6 mån. Så den hade förmodligen varit avstängd i någon eller flera månader.
Nu har jag AV Block III total block, men med fullgod ersättningsrytm(hela 36 i vilopuls) så det var kanske inte så farligt i mitt fall men är det ofta detta händer?