Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Hej, Thomas! Du uppmanar ofta i svaren att vi ska kontrollera vår puls vid div. bekymmer. Dels ville jag tipsa dig och dels ville jag höra vad du tycker om denna iphone-app. Jag tycker den är fantastisk! Jag får snabbt svar på om tex "Går verkligen min puls upp när jag går i denna branta backe?" Jag trycker bara igång appen på min telefon och sätter pekfingret el långfingret på kameralinsen som börjar lysa och vips så kommer min puls och ett ekg upp på min telefon. Vill du kolla upp vad du tror om detta? Om den är bra/tillförlitlig skulle den ju kunna vara till hjälp för många. http://www.instantheartrate.com/ Hälsningar Susanna

Hej, Thomas!
Du uppmanar ofta i svaren att vi ska kontrollera vår puls vid div. bekymmer.
Dels ville jag tipsa dig och dels ville jag höra vad du tycker om denna iphone-app.
Jag tycker den är fantastisk! Jag får snabbt svar på om tex "Går verkligen min puls upp när jag går i denna branta backe?"
Jag trycker bara igång appen på min telefon och sätter pekfingret el långfingret på kameralinsen som börjar lysa och vips så kommer min puls och ett ekg upp på min telefon.
Vill du kolla upp vad du tror om detta? Om den är bra/tillförlitlig skulle den ju kunna vara till hjälp för många.

http://www.instantheartrate.com/

Hälsningar Susanna