Webbsidan pacemaker-info.se har stängt användarregistreringen. Det går inte heller att skriva i forumet. Anledningen till detta är helt enkelt att det finns någon medicinkunnig person som kan ansvara så att felaktig och ev. farlig information sprids. Inte heller vill vi göra besökarna besvikna då de inte får svar på sina frågor. Har ni frågor får vi hänvisa er till Vårdguidens funktion Ställ en anonym fråga: www.1177.se/Stall-en-anonym-fraga/ och Vårdguidens faktasida om Att få en pacemaker. Sista vill vi slå ett slag för Facebooks gruppsidor. Det finns bland annat Facebookgrupperna Pacemaker Support Group och Pacemaker and ICD Support Group. Båda är engelskspråkiga.

Larmar när jag går in och ut i affärer

2 svar [Senaste inlägg]
maddo75
Offline
Joined: 2018-03-16

Helt plötsligt har ett nytt problem uppstått för mig. När jag går IN och ut i vissa affärer så går larmet! Mycket frustrerande då allas blickar vänds mot mig! Jag har haft olika kläder på mig och vänt ut och in på min väska! Kan inte komna på vad det är som larmar! Nu slog det mig att det kanske är min pacemaker?!
Expediten i affären jag gick in i idag sa att deras larmbågar reagerade på koppar. Kan det vara så att dessa larmbågar interagerar med min pacemaker? Just nu är jag inte alls sugen att gå in i affärer, känner att detta inte alls är något positivt. Är det någon annan som har samma problem?
Mvh Madelene